Data
OY-TOI | PA28-140 Cherokee Cruiser 1974 |
---|---|
OBS! | Hvis der skrives på journalens anmærkningssider - eller ved lavt timetal før næste eftersyn - skal der gives besked til flyets ejer. |
Motor | Lycoming 150 HK ved 2700 RPM |
Koder til ICAO-flyveplanen | pkt. 9 Type of aircraft: P28A pkt. 10 Equipment: S/C Ved IFR-flyvning tilføjes et "y". Aircraft color and markings: Hvid med gul og sort stribe |
Instrumenter og nav.udstyr | Transponder mode C. Garmin Area 660 |
Enhed for fartmåler | Mph |
Olie kapacitet (olie: SAE 20 W-50, BP Multigrade Aero Oil D) | Min 4, max 8 quarts (fyld kun til max, hvis meget lang flyvetid påregnes) |
Fuel kapacitet | 48 USG usable |
Carnets | Shell |
Batteri | 12V |
Siddepladser | 4 |
Antal intercom-stik headsets | 4 intercom. 2 headset i flyet. |
MTOM | 975 kg (2.150 lbs) |
Tomvægt, arm tyngdepunkt | 628 kg (1.385 lbs), 221,3 cm (87,12") |
- arm brændstof | 241,3 cm (95,0") |
- arm forsæde | 217,2 cm (85,5") |
- arm bagsæde | 297,2 cm (117,0") |
- arm bagagerum (max 45,4 kg) | 338,6 cm (133,3") |
Performance-tabeller | NOTE: Link er p.t. til OY-BGW (samme type) Se Performance (pdf) |
Vægt- og balanceberegning | Beregn online |
Start- og landingsdistanceberegning | NOTE: Link er p.t. til OY-BGW (samme type) Beregn online (Excel-regneark af Palle Thomsen) Vejledning til beregning af start- og landingsdistance |
Checklister | Normal Nød |
Manualer | Findes i flyet. |
Særlige forhold | |
Flyejer (kontaktes ved anmærkninger eller lavt timetal) | Tommy Andersen abcbilsyn@gmail.com +45 5051 0700 |
Hangarplads | OY-TOI holder i den første hangar (mod nord) på vest side ad hangarvej D. |
Bemærk at data her på siden er kun til information. Vi henviser til flyets POH (Pilot’s Operating Handbook) og originale dokumenter til flyveplanlægning.
OY-TOI POH (Pilot Operations Handbook)
-
Part 0. Pilots Operations Manual
-
Part 1. General Specifications
-
Part 2. Description Airplane and Systems
-
Part 3. Airplane Flight Manual
-
Part 4.0 Emergency Procedures - FAA Approved N.A
-
Part 4. Emergency procedures
-
Part 5. Weight and Balance
-
Part 6. Loading Instructions N.A
-
Part 7. Operating Instructions
-
Part 8. Operating Tips
-
Part 9. Performance Charts
-
Part 10. Handling and Servicing